Voorkom stress en schakel onze hulp in bij uw verhuizing!

Er komt veel op u af bij het plannen van een verhuizing. Er moeten praktische zaken geregeld worden waar best wel wat tijd in gaat zitten. Denk aan het aanpassen van uw energie en internet aansluiting en het doorgeven van uw adreswijziging. Het verhuizen van uw inrichting komt daar ook nog bij kijken. Wij kunnen u werk uit handen nemen en helpen bij het verhuizen. Dat scheelt een hoop stress!

Draag uw zorg over aan een verhuisbedrijf

Bij een particuliere verhuizing, kan een verhuisbedrijf u goed op weg helpen. Het blijft een stressvolle bezigheid omdat er nou eenmaal veel bij komt kijken. Bij het inschakelen van een verhuisbedrijf, zult u merken dat er ook nog tijd over is voor ontspannen momenten. Zij brengen met veel zorg en aandacht uw inboedel op de juiste plaats van bestemming. Ook hoeft u geen verhuiswagen te huren of veel geld te besteden aan verhuismateriaal. Dat is onze zorg! Wij brengen u graag in contact met ervaren verhuizers die een aantrekkelijke offerte voor u kunnen opstellen.

Let u op het ‘Erkende Verhuizers’ keurmerk?

Als een verhuisbedrijf kan aantonen dat hij het ‘Erkende Verhuizers’ kenmerk bezit, kunt u gerust met hen in zee gaan. U bent dan namelijk verzekerd tot een bedrag van € 100.000,- op uw inboedel. Ook hebben de medewerkers van het verhuisbedrijf, een officieel diploma als verhuizer behaald. Een fijn gevoel, toch? Laat de verhuizers maar komen!

Uw bedrijf zo efficiënt mogelijk verhuizen

Bij een zakelijke verhuizing, is het heel noodzakelijk goed te plannen. Er zijn een aantal aandachtspuntjes waar u rekening mee dient te houden.

  • Er moeten contracten opgezegd worden van bijvoorbeeld water, gas en licht;
  • Geef aandacht aan het contract met uw inboedel en brandverzekering. Daar kan een opzegtermijn aan vast zitten;
  • Pas het oude postadres tijdig aan zodat u geen post mis loopt op uw nieuwe adres.

Onze verhuisbedrijven kunnen door hun jarenlange ervaring, u zorgvuldig helpen met uw zakelijke verhuizing. Neem vrijblijvend contact met ons op, om samen te kijken naar een geschikt en erkend verhuisbedrijf bij u in de buurt!