Hypotheekinformatie

Via kadastralekaart.com kun je prima aan hypotheekinformatie komen. Dit kan bijzonder praktisch zijn als je een huis of pand wilt gaan kopen of gewoon interesse hebt in een bepaald object. Voor je een huis koopt, wil je immers wel graag  weten welke hypotheek nu op een bepaald object ligt. Via kadastralekaart.com is aan deze voor jou nuttige hypotheek informatie te komen. Kadastralekaart.com is de gratis online kadasterkaart van ons land.  De kadaster gegevens worden steeds automatisch bijgewerkt. Daardoor heb je steeds actuele informatie. Het is alleen al prachtig om Nederland via kadastralekaart.com eens vanuit de lucht te bekijken, nog afgezien van de relevante producten die je kunt downloaden.

Informatie over de hypotheek die op een bepaald object rust

Via de gegevens van het Kadaster is het dus prima mogelijk om informatie over de hypotheek te krijgen die nu op een object rust. Je downloadt de informatie en krijgt vervolgens een uittreksel van de hypotheekakte. Daarin vind je onder meer de namen van de hypotheekhouders, de datum van inschrijving en ook het zakelijke recht. Ook kun je de hoofdsom of het bedrag van inschrijving of beslaglegging tot je nemen. Dat geldt ook voor de hoogte van de hypotheekrente, mits die beschikbaar is in de hypotheekakte en als het kadaster daarover beschikt. Je downloadt het rapport gewoon op A4 papier en beschikt daarmee over actuele data informatie.

In principe gratis, tegen meerprijs download je extra producten

In principe kun je via kadastralekaart.com gratis beschikken over kadaster gegevens, tegen meerprijs kun je extra producten downloaden. Dit geldt voor producten als  kadastrale kaart maatvoering, een vergunning rapport, kadastrale kaart rapport en een dergelijk rapport met luchtfoto.  Ongeacht wat je precies zoekt de gegevens die je vindt op de gratis online kadastrale kaart van ons land zijn het bekijken meer dan waard.