Tips voor het verhuizen naar je nieuwe woning

Het kopen van een nieuw huis gaat niet over één nacht ijs. Wanneer je met de verkopende partij een prijs overeen bent gekomen, dien je de financiering in orde te maken. Kan je bijvoorbeeld wel een hypotheek krijgen die toerijkend genoeg is? Wanneer dit allemaal is geregeld en je de sleutel hebt gekregen kan je beginnen met klussen en verhuizen, nu begint de stress pas echt! Om je te helpen bij deze spannende periode geeft een verhuurder van verhuisliften in Den Haag je enkele tips waardoor het verhuizen hopelijk een stuk soepeler gaat!

 

Schade voorkomen

Het verhuizen van fragiele spullen kan behoorlijk lastig en riskant zijn. Een beschadiging is namelijk zo opgelopen. Maar hoe kan je dit dan voorkomen? Voorkomen kan helaas niet, maar je kan het risico wel behoorlijk omlaag brengen. Maak bijvoorbeeld gebruik van toiletpapier, karton en bubbelplastic om spullen te beschermen. Bij borden is het bijvoorbeeld verstandig om ze per stuk met toiletpapier in te wikkelen. Wanneer het om duurdere spullen gaat kan je beter gebruik maken van bubbelplastic. Wanneer het gaat om grote en zware waardevolle spullen die niet zo makkelijk te tillen zijn, kan je wellicht beter een verhuisbedrijf inschakelen. Deze bedrijven zijn namelijk verzekerd, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken en jezelf behoorlijk wat stress kan besparen.

 

Vervoeren van grote spullen

Houd er rekening mee dat je bij het verhuizen van grote spullen wellicht extra mankracht nodig hebt. Het is dus aan te raden om zulke spullen dezelfde dag te verhuizen. Denk aan bedden, tafels, matrassen, kasten, wasmachines, drogers, vaatwassers, etc. Hierdoor hoef je niet steeds weer om hulp te vragen. Naast het tillen van deze spullen moet je het uiteraard ook kunnen vervoeren. Zorg dus voor een ruime bus waarin je meerdere spullen per keer kan vervoeren. Daarnaast kan een verhuislift je behoorlijk wat frustratie en een zere rug besparen. Denk bijvoorbeeld aan de bedden die je anders te trap op moet tillen.