Hoodhunt; voor kopers en verkopers van vastgoed!

Steeds vaker worden woningen verkocht zonder dat er daarvoor een beroep wordt gedaan op een makelaar. Dit kan onder meer gebeuren via de website Hoodhunt. Op deze website komen zowel potentiële kopers als verkopers op een eenvoudige manier in contact met elkaar. De voorkeuren die door de koper kunnen worden aangegeven zorgen er bovendien voor dat het eenvoudig mogelijk wordt om een huis te vinden welke perfect aan de vooropgestelde eisen zal weten te voldoen. Dit bovendien ook nog eens tegen een zeer interessante kostprijs. Wil jij voordelig jouw droomwoning kunnen kopen of eenvoudig je huis verkopen? In beide gevallen is het de moeite waard om je aan te melden op de website van Hoodhunt.

             Je woning te koop aanbieden bij Hoodhunt

Ben je eigenaar van een woning en wil je deze graag op een efficiënte manier te koop aanbieden? In dat geval kan je hiervoor zonder probleem gebruikmaken van de website Hoodhunt. Deze website maakt het mogelijk om vastgoed te koop aan te bieden door verschillende gegevens aan te geven. Zo kan je selecteren in welke buurt jouw vastgoed is gelegen, maar kan je ook de oppervlakte evenals het aantal kamers aangegeven. Dit zorgt ervoor dat potentiële kopers meteen een goede indruk krijgen van jouw koopwoning. Bij interesse kan men dan meteen via het systeem van Hoodhunt contact met jou opnemen. Heel wat mensen hebben door de jaren heen hun woning te koop aangeboden op Hoodhunt en hebben deze op die manier ook succesvol weten te verkopen. Jij kan de volgende zijn!

             Op zoek naar een voordelige woning?

Het spreekt voor zich dat niet alleen woningeigenaars ervoor kunnen kiezen om zich aan te melden op Hoodhunt. Dit geldt eveneens voor mensen die op zoek zijn naar een eigen huis. Ook zij kunnen verschillende voorkeuren aangeven zoals de buurt waarin ze wensen te wonen evenals de omvang van de woning. Daarnaast is het voor potentiële kopers eveneens mogelijk om zichzelf voor te stellen. Dat lijkt misschien een beetje overbodig, maar dat is het niet. Het is algemeen bekend dat binnen de vastgoedsector ook de zogenaamde ‘gunfactor’ een niet onbelangrijke rol speelt. Je persoonlijk voorstellen kan dan ook in de praktijk de eventuele onderhandelingen over de overname van het vastgoed aanzienlijk vereenvoudigen.

             Laat je bijstaan met de Hoodhunt aankoopbegeleiding!

Onderhandelen over de aankoop van je (eerste) koopwoning is ongelofelijk spannend. Het voelt dan ook als potentiële koper altijd een beetje aan alsof je niets anders kan dan het onderspit delven tijdens onderhandelingen. Toch hoeft dat helemaal niet het geval te zijn, integendeel. Wil je er absoluut zeker van zijn dat je het door jou gewenste vastgoed kan kopen tegen de meest interessante prijs? Dan kan je altijd nog de aankoopbegeleiding van Hoodhunt inschakelen. Ga je uiteindelijk toch niet over tot aankoop van het huis dat ze jou voorstellen? Dan is dat geen enkel probleem. De aankoopbegeleiding van Hoodhunt werkt namelijk op basis van “no cure no pay”. Dit betekent dat je nooit kosten hoeft te betalen tot je uiteindelijk jouw echte droomhuis hebt gevonden… en zelfs dan zijn de kosten bijzonder laag. Voldoende goede redenen dus om jouw nieuwe woning te kopen via Hoodhunt!

 

Ben je benieuwd of ook het vinden van jouw droomwoning via Hoodhunt mogelijk is? Neem dan snel een kijkje op de website van Hoodhunt voor het persoonlijke woningaanbod.