Lees hier hoe je de kleur roze toe kunt passen in jouw woonkamer

Je bent bezig met het invullen van het interieur. Hoe wil je dat het er uit gaat zien? Welke kleuren horen hierbij? Dit kan erg lastig zijn. Vooral omdat een kleur de kamer kan maken of breken. De kleur roze kan een erg mooi effect hebben op jouw woonkamer. Lees hier hoe je deze kleur kan gebruiken om jouw woonkamer een plaatje te maken.

 

Stijlvol

Vaak denken mensen bij de kleur roze direct aan een felle kleur. Meestal de kleur die wordt gebruikt voor bijvoorbeeld een meisjeskamer. Het kan alleen veel genuanceerder. Roze kan heel erg stijlvol zijn en het is zeker te combineren met andere kleuren. Hoewel het een erg romantische en elegante uitstraling heeft kan roze ook erg stoer zijn. Er zijn erg veel tinten roze dus genoeg mogelijkheden.

 

Combineren met vergelijkbare kleuren

Doordat de kleuren roze, rood en paars in dezelfde lengte van kleuren zitten zijn deze kleuren erg mooi met elkaar te combineren. Laat de kleuren in jouw kamer overlopen. Zo krijg je genoeg variatie door verschil in kleur en toch hebben de tinten wel met elkaar te maken. Ook is er een kleur die erg goed bekend staat als dé kleur om te combineren met roze. Dat is donkergroen. Dit is volgens velen een match made in heaven en het wordt daarom steeds meer gebruikt in verschillende huishoudens.

 

Welke producten in het roze?

Je kunt natuurlijk niet je hele kamer roze maken. Je kunt ervoor kiezen om de kamer roze te verven en in de rest van de kamer details te hebben met dezelfde kleur. Ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een roze stoel te nemen en in de rest van de kamer roze details te plaatsen. Het beste komt de kleur roze dus tot zijn recht in een kamer waarin één voorwerp of product echt naar voren springt met kleine roze dingen eromheen.

Overtuigt van de kracht van de kleur roze nu je weet hoe je het kunt gebruiken? Doe inspiratie op voor roze meubels bij Homedeco.

 

Bron: https://homedeco.nl/p/zuiver-6-ridge-rib-stoelen-mix-aanbieding/