Een tafelhaard op gas, wat is dit precies?

Je kent de haardvuren op gas: mooie stenen of namaak houtblokken, waartussen de vlammetjes gezellig spelen. Zo’n haard is rustgevend. Nu wordt deze haard gecombineerd met een tafel. Op die manier kan je met z’n allen rond het vuurtje zitten en ondertussen toch eten of gezelschapsspelletjes spelen of gewoon uren en uren kletsen. Het vuurtje brandt in het midden van de tafel, maar is zeker niet storend voor de gesprekken. Je hebt allerhande groottes en soorten tafelhaarden. Elk soort tafel (eettafel, bijzettafel, salontafel, terrastafel) kan met dergelijke haard gecombineerd worden. De tafel kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Je hebt hiermee een lekkere warmte tijdens de koude winterdagen, en gezelligheid op het terras in de zomer.

Is een tafelhaard wel veilig?

Ja hoor, je hoeft je geen zorgen te maken over veiligheid. Alle systemen en modellen die je in de handel vindt, voldoen aan de veiligheidsnormen.

Wat kost een tafelhaard?

De prijs is afhankelijk van het soort tafel dat je wil. Je hebt goedkope en hele dure. Om de kosten te dekken, kan je er aan denken om zelf een te maken door middel van een zelfbouwpakket.

Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten als een tafelhaard is een vuurtafel op gas. Dit soort type vuurtafels zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten. Je kan aannemen dat er qua