Maatvoering kaart nodig? Ga dan meteen naar KadastraleKaart.com

De maatvoering is erg belangrijk, bijvoorbeeld als je op het punt staat een perceel of een woning te kopen. Je wilt dan uiteraard wel precies weten wat de maten van het perceel zijn. Je hebt dus een maatvoering kaart nodig. Welnu, die haal je gemakkelijk en snel van KadastraleKaart.com. Tegen een kleine betaling kun je de gewenste gegevens snel en gemakkelijk binnenhalen.  

 

Zoom in op plekken die jij interessant vindt 

KadastraleKaart.com laat ons land van bovenaf zien. Vervolgens kun je inzoomen op plekken die jij interessant vindt. Uiteraard zoek je even naar je eigen woonplaats en het perceel waarop je zelf woont. Tegen een kleine betaling kun je echter nog veel meer van het platform halen. Kijken we eerst naar de maatvoering kaart, dan krijg je na downloaden de exacte maten van een perceel, net als de afstand die bestaat tussen bebouwing op het perceel en de perceelsgrenzen.  

 

Geen vraagtekens meer over de maten van het perceel 

Je krijgt ook de hoekpunten van het perceel in beeld, net als de oppervlakte en de omtrek. Je krijgt de oppervlakte zonder en met bebouwing en bij al die data krijg je en de omgevingskaart en een aantal streetview foto’s. Zo heb je in elk geval geen vraagtekens meer over de maten van het perceel. De geleverde gegevens worden geleverd door het Kadaster. Daarbij krijg je van de gemeente waarin het perceel ligt nog bebouwing informatie.  

 

Je verkoopt er een kavel of een perceel 

En zo kan KadastraleKaart.com je nog heel erg veel meer bieden. Wat dacht je van eigendomsinformatie en hypotheekinformatie bijvoorbeeld. Je kunt eveneens rapporten met luchtfoto’s downloaden en zo zijn er nog meer opties, zoals bijvoorbeeld het verkopen van een perceel of kavel. Want ook daar leent KadastraleKaart.com zich meer dan uitstekend voor. Het eindeloos inzoomen op de landkaart van Nederland is overigens gratis. Alleen voor de specifieke informatie betaal je. Je kunt in dat kader ook overwegen om een abonnement af te sluiten. Moet je vaker data downloaden, dan is een abonnement afsluiten namelijk toch behoorlijk voordeliger.