Uitstapjes tijdens de COVID-19 crisis

Het kabinet is continue bezig met het aanpassen van de maatregelen die genomen moeten worden tijdens de pandemie. Omdat het er op lijkt dat er toch weer veel minder mag dit najaar zijn veel mensen bang dat zij straks hun huis niet meer uitkunnen. Zeker voor mensen die thuiswerken zijn de mogelijkheden om nog de deur uit te gaan flink beperkt. Het openbaar vervoer is enkel nog bedoeld voor noodzakelijke reizen en voor mensen die niet in het bezig zijn van een auto kan dit heel vervelend uitpakken. Maar gelukkig is er ook tijdens de huidige periode nog genoeg te doen terwijl je nog steeds rekening houdt met de maatregelen. In deze blog vind je een aantal leuke ideeën

Huur een auto

Zelf niet in het bezit van een auto? Geen probleem! Je kan namelijk bij goedkoop auto huren gemakkelijk een auto rijden voor een of meerdere dagen. Gezien het openbaar vervoer geen optie meer is kan je zo alsnog op pad. Rijdt naar de rustige delen van het land, een mooi stuk duinen of het bos. Natuurlijk neem je zelf even wat te eten en drinken mee voor de lunch. Als het zonnetje schijnt kan je zelfs nog voor een picknick gaan, wel warm genoeg aankleden natuurlijk!

Bioscoop

Terwijl de horeca veelal gesloten wordt zijn de meeste bioscopen vaak nog wel open. Dit leent zich mooi voor een ouderwets middagje met popcorn en wat fris. Ga op doordeweekse dagen om de piekuren te vermijden. Natuurlijk kun je ook thuis een bioscoop setting creëren! Sla popcorn of andere hapjes in, zet de televisie lekker hard en het licht verder uit. Zo kan thuis ook als een bioscoop voelen!

Klussen

Als je toch je huis bijna niet meer uit mag is klussen een mooi karwei om op te pakken. Of je nu gaat verbouwen of verhuizen, de komende periode is een mooi moment om ermee te starten. De bouwmarkten zijn vrijwel allemaal nog open, dus een bezoekje is zo gepland. Ook hierbij geldt dat je het beste wel rekening kan houden met piekuren en deze probeert te vermijden. Zonder in het bezit te zijn van een auto kan je met autoverhuur ook makkelijk je nieuwe meubels verplaatsen.